out-door.md

REZERVARE ONLINE A PUBLICITĂȚII OUTDOOR ÎN CHIȘINĂU ȘI INTREAGĂ MOLDOVA

Știri

Noutate - publicitate pe transport

Proiectul nostru se extinde, iar pentru comoditatea clienților noștri oferim un tip eficient de publicitate de transport pe transport. Acest lucru face posibilă obținerea unei audiențe și mai largi de pasageri, pietoni și șoferi.

Oferim:

1) Brandingul troleibuzelor

2) Publicitate pe partea din spate a troleibuzelor

3) Publicitatea într-un taxi

4) Plasarea publicității în taxiurile cu traseu fix

5) Publicitate pe monitoare în troleibuze

Primăria Capitalei suspendă temporar amplasarea publicității exterioare

În Capitală, temporar, nu va mai putea fi amplasată publicitate exterioară. Suspendarea se referă la publicitatea de pe dispozitivele publicitare amplasate la sol, la cele de pe pereți și acoperișurile clădirilor.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, transmite IPN.

Suspendarea amplasării publicității se aplică până la aprobarea de către Consiliul municipal Chișinău a unui nou regulament privind amplasarea sau reamplasarea publicității exterioare în municipiul Chișinău.

Subdiviziunile specializate, inclusiv Inspectoratul General al Poliției, urmează să asigure controlul în vederea depistării amplasării publicității exterioare neautorizate și să ia măsurile prevăzute de lege.

Potrivit noului regulament, care urmează să fie supus dezbaterilor, iar ulterior examinat în CMC, autoritățile vor stabili locurile unde pot fi amplasate panourile publicitare, iar ulterior acestea vor fi scoase la licitație.

ipn.md

Stire

test